Marina Loves Photography

Marina Loves Photography

Go to content
BLAGDANI 2020
8. listopada 2020.

10. listopada 2019.

4. travnja 2018.

31. ožujka 2018.

1. prosinca 2017.

10. listopada 2017.

30. rujna 2017.
Blagdansko fotografiranje djece
Upravo smo ispratili ljeto.
I dok većina uživa u kestenju, bundevama i šarenoj jeseni, mi smo sve preskočili i evo nas u osmišljavanju blagdanske čarolije. Kao i prošle godine, krenut ćemo ranije s blagdanskim fotografiranjem djece te fotografirati kroz studeni, kako bi sve u miru i na vrijeme pripremili za najveseliji dio godine.
U prosincu neće biti fotografiranja, taj dio godine koristim za obradu i isporuku fotografija.


Čarolija u bijelom
Kao i prošle, i ove godine udružila sam se s Cvjetnim atelierom Fantazija te tvrtkom Indigo wedding & event design kako bi pripremili set. Tema ove godine je Čarolija u bijelom. Djeca će imati prilike zaviriti u elegantnu sobu baroknog dvorca, s predivnim bijelim kaminom, borom, sve ukrašeno sa zlatnim dekoracijama.

Do kraja listopada, kada set bude spreman, na mojoj facebook te instagram stranici Marina loves photography objavit ću pokazne fotografije.
Do tada evo male galerije da vidite kako je sve izgledalo prošlih godina.
Od četvrtka do nedjelje
Termini su raspoređeni tijekom studenog, od četvrtka, 5.11. do nedjelje, 08.11.2020., te od srijede, 11.11. do nedjelje, 15.11.2020.. (Popunjeno)
Dodani su novi termini od 26.11. do 29.11.2020.
Fotografirat ćemo u prijepodnevnim satima.
Fotografije će biti isporučene do 15. prosinca kako bi na vrijeme mogli iste isprintati i pripremiti na i pod bor bakama, djedama…


Rekviziti i odjeća
Na raspologanju Vam je veliki broj rekvizita, pozamašna kolekcija blagdanske odjeće, a stojim Vam na usluzi i oko dogovora što izabrati od svoje odjeće ukoliko Vam ništa ne odgovara iz moje ponude odjeće. U tjednu prije odabranog termina, odredit ću dane za konzultacije, upoznavanje i isprobavanje odjeće, a kako bi vaše fotografije bile što čarobnije.
Za ovu prigodu kupila sam 10-ak novih haljina od kojih neke možete vidjeti ispod. Osim novih, posjedujem kolekciju i iz prethodnih godina, tako da ćemo sigurno naći ponešto za Vaše mališane.

20-minutno fotografiranje
Ova mini fotografiranja su Vam već vjerojatno poznata kao koncept, ali važno je ponoviti da svakih 40 min dolazi nova obitelj (djeca), te da samo fotografiranje traje 20 minuta. Ostatak vremena koristimo za presvlačenje i čišćenje prostora. Biram 5 ili 10 fotografija po vlastitom nahođenju (ovisno birate li paket od 5 ili 10 fotografija), obrađujem ih te dostavljam u digitalnom obliku na Vašu mail adresu do 15.12.2019..
Samostalno odlučujem o načinu obrade fotografija, najbolje što znam i umijem.


Dodatne napomene
Setovi su prilagođeni djeci od 3-10 godina, tako da
    • Ne fotografiram roditelje
    • Ne fotografiram novorođenčad
    • Ukoliko odlučite spajati djecu iz više obitelji (3 i više djece) obavezno izabrati paket od 10 fotografija


Cjenik
5 fotografija
800,- kn
5 profesionalno obrađenih digitalnih fotografija
20 minuta fotografiranja
rekviziti
konzultacije
10 fotografija
1.300,- kn
10 profesionalno obrađenih digitalnih fotografija
20 minuta fotografiranja
rekviziti
konzultacije

Rezervacija termina
© 2017. by Marina Loves Photography® & MSV
Back to content