0 Loading ...

Riječ
mojih klijenata

+5

godina uspješnog poslovanja

+500

zadovoljnih klijenata

bezbroj

čarobnih trenutaka

Sandra

Ako netko zna uhvatiti trenutak iskrene sreće onda je to Marina. Od trenutka kad sam ušla u studio bilo je sve neposredno, jednostavno i ispunjeno smijehom. Bilo mi je jasno da je na meni samo da se opustim, pratim upute, a da će ova žena naći ono najbolje u meni i pretočiti u fotografiju. Tako je i bilo. Zato danas imam predivne fotke i usponenu.

Maja

Marinina energija, pozitiva i humor učinili su da se osjećam opušteno i uživam u svakom trenutku fotografiranja. Mjesta za nervozu nije bilo ni najmanje.

Dunja

Budući da mi studio nije stran pojam, bilo je sve kako sam i očekivala. Najveći plus je Marinino prilagođavanje klijentu, bez inzistiranja na stvarima u kojima se osjećam nelagodno, njeno vođenje kroz poze i izraze lica, opuštenost i neagresivnost u fotkanju. Postoje fotografi koji svojom pojavom i energijom budu previše "u" osobi koju fotkaju, prenametljivi su, a s Marinom je sve tako odmjereno i zen.

Mislim da svatko treba imati barem jedno profi fotkanje u životu, da se može pod stare dane diviti sam sebi kako je izgledao/la.

Adriana

Do sada nisam bila zadovoljna sa fotkanjima. Imala sam nekoliko (propalih) pokušaja, uglavnom jer mi fotograf nije govorio kako da se namjestim pa su fotke uglavnom ispadale loše. Nisam imala baš prevelika očekivanja, ali sam se ugodno iznenadila. Nakon početne nervoze bilo je lakše. Rezultat je premašio sva moja očekivanja:)

Iva

Fotografkinja koja izvuče najbolje iz klijenta i uvjeta fotografiranja. Sam proces izuzetno jednostavan, opušten i zabavan. Rezultat fenomenalan, fotografije prirodne, a opet imaju jednu profinjenost.

Katarina

Ostvarila su se moja očekivanja, bili smo svi opušteni, jer se Marina pobrinula i za to svaka pohvala za Marinu! Toplo preporučam, opuštena i profesionalna! Fotke su čista čarolija!

Josipa

Marina napravi strategiju fotografiranja unaprijed. Točno zna što je obiteljima potrebno. Najveća vrijednost je njena uska specijalizacija i vidi se da razmišlja unaprijed o svemu što je potrebno za fotografiranje. Imamo njenu punu podšku u svakom koraku i ... ohrabruje nas. Ima strpljenja! Jednostavno razumije.

Danijela

Očekivala sam da ćemo svi biti ukočeni kao metle, ali Marina je svojim pristupom svakom od nas uspjela izvući maksimum, atmosfera je bila opuštena, djeca su bila spremna na suradnju.

Jasmina

Predivno iskustvo! Marina je našu nervozu zbog fotografiranja svojom simpatičnom naravi, ogromnim trudom i profesionalnošću svela na minimum. Nastale fotografije su jedinstvene, prirodne i pune emocija. Svaka preporuka!

Slaven

Marina nenametljivo i lagano stvara vrlo ugodnu i ležernu atmosferu.
Kao fotograf je kreativna i reagira na pojedinačne potrebe i mogućnosti. Snimanje je bilo zabavno, puno pozitivne energije i smijeha. Posebno sam oduševljen njenim talentom za “hvatanjem” savršenih emotivnih momenata.
Ako se odlučite za Marinu zasigurno dobijate fantastične doživotne uspomene.

Ivana

Svaki put kad čekamo paket od Marine bude kao iščekivanje Djeda Božićnjaka, radost i veselje, suze radosnice i cijeli set pozitivnih emocija! Fotografije su bajkovite i jednostavno posebne! Hvala ti na tome Marina! Nastavi biti tako jedinstvena i drugačija!

Martina

Fotografiranje kod Marine nam je bio pravi gušt, jer je radi njezine divne osobnosti i profesionalnog pristupa sva nelagoda nestala! Dobili smo prekrasne slike koje "pričaju" i vječnu uspomenu. Sve pohvale i preporuke!

Maja

Konzultacije su me oduševile, jer sam uspjela na miru Marini predstaviti što želim i zašto se fotkam.

Nakon što sam ju pratila duže vrijeme, kada sam odlučila napraviti web, jedino je Marina bila opcija. Od ulaska u njen studio na konzultacije do dostave fotki sam imala osjećaj da me žena kuži. A to sam tražila u osobi koja će na posredan način sudjelovati u mom procesu. Mogu joj samo reći "hvala ti divna ženo"!

Martina

Najveća vrijednost je to što Marina potiče da budemo svoji, prirodni, da imamo uspomenu koja nije vezana samo za fotke već i za osjećaj tijekom fotkanja. Također uvijek se osjećam kao da se slikam za časopis, Marina ima takav pristup da se osjećamo važno, barem sam ja to osjetila. Izuzetno je profesionalna, a opet tako opuštena i luda, što je po meni izuzetno bitno, jer uvijek imamo dobru vibru tijekom fotkanja.

Svaki proces nosi svoje čari. Konzultacije omogućavaju da se upoznamo, da se skonta šta želimo, što bi nam Marina preporučila. Fotkanje- mislim onoliko smijanja, njeno trčanje da namjesti svaki detalj, baš se vidi da joj stalo i do klijenata i do fotkanja i da baš to voli.
Marina Loves Photography uistinu opravdava da voli ovaj posao, pa na taj način utječe i na nas druge, njen pristup, sam procesa fotkanja i obrade čini više od same fotografije, odnosno svaka fotka ima svoju priču, a to i je bit, kad ju pogledamo da se sjetimo na koji način je nastala i kako smo se osjećali tijekom samog procesa.

Matea

Ja sam baš sretna, gledam stalno fotografije! Jedna, jedina i neponovljiva Marina, hvala za predivno druženje i predivne uspomene...

Martina

Najbolja od najboljih u svakom pogledu. Dođem sretna, odem najsretnija ❤️😘

Katarina

Marina je na fotografijama uspjela prikazati bas ono što ja jesam. Očekivala sam da ću osjećati sram i nelagodu, međutim tijekom cijelog fotografiranja osjećala sam se prirodno, opušteno i spontano. Marinina energija je zarazna, u njezinom društvu je ugodno, ona je veliki radnik i profesionalac, ona voli ono što radi i to se osjeti. Hvala za divne fotografije i divno iskustvo.

Ines

Fotkanje kod Marine je fantastično iskustvo. Marina je profesionalna, zna što radi i vidi se da uživa u procesu od početka do kraja. Kao klijent sam se osjećala opušteno i s puno pouzdanja sam se prepustila Marini i njenom objektivu. Ako vam treba set stvarno dobrih i kvalitetnih fotki, obratite se Marini i uživajte u fotografiranju i krajnjem rezultatu.

Marina

Fotografiranje kod Marine je "spa za dušu". Priuštite si dan za svoje mentalno zdravlje, našminkajte se, napravite frizuru i provedite s Marinom vrijeme u smijehu. Nakon tog iskustva, fotke su samo još dodatni plus kako bi se mogli s vremena na vrijeme vratiti u tih par sati provedenih u studiju i podsjetiti se da ste super, baš takvi kakvi jeste! A i Marina je super, to valjda već svi znaju!

Lucija

Velika predanost, velika ljubav, veliko strpljenje, veliko zadovoljstvo, savršena fotografija.

Kontakt

Pišite!

Rado bih čula Vaše mišljenje

Kontakt info

Adresa

Krstova 18 (Ulaz sa Zmaj Jovine)
31000 Osijek, RH

Povuci Pogledaj Zatvori Pokreni
0%