O MENI - Marina Loves Photography

O MENI - Marina Loves Photography

Go to content

O MENI


Pozdrav svima!
Zovem se Marina.
Fotografkinja sam iz Osijeka.
Volim ljude i volim priče.
Volim gledati malene dok se igraju.
Obožavam fotografirati djecu: čaroliju njihovoga djetinjstva.
Najviše od svega, volim sretna lica roditelja
kada dobiju fotografije svoje djece...

Njezina djela krase svaki kutak našeg doma i svaki put, kada se nađem ispred njih, srce mi se ispuni toplinom. Osim što je uspjela savršeno fotografirati tri razigrane djevojčice, ona je uspjela na fotografijama pokazati i njihov karakter. Te fotografije kao da su žive i svaka od njih priča neku svoju priču.

- A D R I J A N A, mama
Dok gledam tvoju fotografiju nas, u velikom formatu, žalim što ih nemam više. Svakodnevno me uveseljava, jer si vješto uhvatila trenutak. Čekam poziv za nastavak.

- S A B I N A, mama


Moja preporuka svima!!! Predivna, draga i topla osoba koja fotografiju pretvara u bajku. Uvijek dosljedna svome stilu. Svima iskreno savjetujem da se prepuste i da im predraga Marina ispriča svoju priču.

- M A R I N A
Draga Marina, stvorena si za fotografiranje djece. I sama si majka, topla, nježna. Moja su te djeca odmah prihvatila i uživala u fotkanju. Sve si odradila savršeno! Najiskrenije, sve pohvale.

- M A J A, mama
Taj dan je baš morao zapuhati vjetar, taj dan je Šimun baš morao biti neraspoložen, ali Marina i njezino fotooko,  izvuklo je opet točno onu emociju mojih blizanaca, fotku koja pokazuje njihovu povezanost, različitost i ljubav.

- T I H A N A, mama


U njenim se fotografijama sve vidi: što moja djeca nose u srcu, što su moja djeca osjećala u trenutku kada je Marina stisnula gumb za okidanje na fotoaparatu, vidi se sreća i veselje dok su s njom, mojom školskom prijateljicom Marinom, ganjali taj crveni balon na Osječkom trgu.
Zahvaljujem se bezbroj puta i pitam se: je li dovoljno riječi da bi razumjela koliko si nas usrećila.

- T A M A R A, mama
Marina, hvala na prekrasnim fotografijama i uhvaćenim trenutcima neizmjerne sreće. Imamo uspomenu koja je neprocjenjiva. Osim divnih fotografija pružila si mi jedno zanimljivo, opušteno i novo iskustvo!

- NIKOOLA
© 2017. by Marina Loves Photography® & MSV
Back to content